FESTIVE COLORS

Tα εναλλακτικά χρώματα για να στολίσεις το σπίτι τις γιορτές - Οχι μόνο χρυσό και κόκκινο


Χρυσό και κόκκινο. Τα πιο δημοφιλή χρώματα των γιορτών.

Εδώ και δεκαετίες είναι πρώτα σε προτιμήσεις και βλέπουμε να κυριαρχούν στην διακόσμηση των περισσότερων σπιτικών. Είναι ζεστά, είναι λαμπερά αλλά δεν κάνουν την «διαφορά» που μπορεί να αναζητάτε στην διακόσμηση τις φετινές γιορτές. Όλη η χρωματική παλέτα μπορεί να ενταχθεί στην διακόσμηση των χώρων του σπιτιού, αρκεί να γίνουν οι κατάλληλοι συνδυασμοί.

Χρώματα όπως το μωβ, το ροζ, το μπλε μπορούν να ενταχθούν στη διακόσμηση και σε συνδυασμό με άλλα πιο «παραδοσιακά», να μεταμορφώσουν τον χώρο τις γιορτές. Κάθε χρόνο προσπαθούμε να πρωτοτυπήσουμε, ωστόσο καταλήγουμε να κάνουμε τις ίδιες, «ασφαλείς» επιλογές στη διακόσμηση.

Ακολουθούν συνδυασμοί που μπορεί να μην είχατε σκεφτεί μέχρι πρότινος και θα προσφέρουν το κάτι διαφορετικό στην εικόνα του σπιτιού. Αν είστε από εκείνους που στολίζουν το σπίτι μια ανάσα πριν τις γιορτές, μπορείτε φέτος να είστε πιο «μπροστά» από τους υπόλοιπους.

Έντονο ροζ ( ή φούξια):

Το ροζ είναι μια απόχρωση που δεν βλέπουμε συχνά στην χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Στη φωτογραφία έχει συνδυαστεί με πολυθρόνες με prints. Mια ιδιαίτερη επιλογή.

 

Λευκό και (σοκολατένιο) καφέ

Αν τα φανταχτερά χρώματα δεν είναι το καλύτερό σας, μπορείτε να εντάξετε στην διακόσμηση του σπιτιού το λευκό και το (σοκολατένιο) καφέ που μπορούν να δημιουργήσουν έναν πολύ σικάτο αποτέλεσμα που ξεχωρίζει.

 

Μωβ και ασημί

Ο συνδυασμός αυτός δημιουργεί ένα πολύ cozy αποτέλεσμα. Μπορείτε να το εντάξετε στην διακόσμηση του σπιτιού για τις γιορτές και ο χώρος να μεταμορφωθεί.

 

Μπλε

Ένα άκρως εορταστικό χρώμα που όμως στη συνείδηση είναι συνδεδεμένο με... καλοκαίρι. Πολύ stylish επιλογή.

 

Ροζ, μπορντό και κρεμ

Ένας άκρως ρομαντικός συνδυασμός που κάνει τη διαφορά. Τα λουλούδια μεταμορφώνουν το δέντρο.