Instagram @chloe
Instagram @chloe
MANGO ΠΑΝΩΦΟΡΙ

Βρήκαμε στα Mango την οικονομική εκδοχή του Chloe jacket που φορούν οι influencers -Εξίσου κομψό


Συχνά ψάχνουμε κομμάτια που μοιάζουν designer αλλά σε τιμές high street.

Υπάρχουν φορές που μας αρέσουν ορισμένα trends και θέλουμε να τα υιοθετήσουμε, χωρίς όμως να ξεφύγουμε πολύ από το budget μας.

Τότε είναι που στρεφόμαστε στα αγαπημένα μας affordable brands.

Eτσι όταν είδαμε τις πιο διάσημες fashion blogger και influencers να φορούν αυτό το κομψό, μάλλινο, bouclé πανωφόρι από τον οίκο Chloe ξέραμε ότι είναι δύσκολο να το αποκτήσουμε.

Οταν όμως εμφανίστηκε η παρόμοια εκδοχή από τα Mango και το φόρεσαν πολλές από τις αγαπημένες μας Γαλλίδες, ο ενθουσιασμός μας δεν περιγράφεται.

Το καφέ είναι το νέο μαύρο -τουλάχιστον γι' αυτή την σεζόν- και έτσι αυτό το ζεστό και στιλάτο παλτό με το καφέ-κίτρινο καρό, δεν θα μπορούσε να είναι πιο επίκαιρο.

Το ρετρό παλτό που είδαμε στη συλλογή Chloe AW17, την τελευταία της Clare Waight Keller ως creative director, έγινε πολύ δημοφιλές μέσα στο 2018 και όχι άδικα, αφού εκτός από ζεστό ήταν και απαράμιλλα chic.

Το μάλλινο καρό παλτό με συνδυασμό καφέ και κίτρινων τόνων από τα Mango είναι η τέλεια εναλλακτική.

 

 

 

 

 

 Το Chloe


 

Με ζεστές αποχρώσεις, μοχέρ υφή, κλασικό γιακά και υπερμεγέθεις τσέπες, είναι ιδανικό για καθημερινές elegant εμφανίσεις. Η ζωνη στην μέση, του χαρίζει θηλυκότητα.

Είναι ένα κομμάτι στο οποίο αξίζει να επενδύσετε φέτος τον χειμώνα. Τα κορίτσια της μόδας το φορούν με τζιν, παντελόνες και μίντι φούστες και εντυπωσιάζουν.

Αποκτήστε το εδώ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

To Mango