Στα κυρίως πιάτα της πρώτης διαδρομής πρωταγωνιστούν κυρίως Ινδικές παραδοσιακές συνταγές όπως κοτόπουλο ταντούρι, ή curry, αλλά και Malay chicken crispy rolls,που έρχονται γεμιστά με σταφίδες και πέστο δυόσμου, κίτρινο τυρί και χαλούμι,περιχύνονται με σος εσπεριδοειδών και σερβίρονται με χούμους από αρακά και πατάτες.
Θα βρείτε, επίσης, ένα χαβανέζικο teriyaki με σουσάμι,φρέσκο κρεμμύδι, sour cream, tandoori λαχανικά και σταρένιες τορτίγιες -η σος σε αυτό το πιάτο παρασκευάζεται με σιρόπι αγαύης και το κρέας μαρινάρεται σε χυμό ανανά, όποτε στην ουσία μιλάμε για μια συνάντηση Ιαπωνίας, Χαβάης και Μεξικου σε μια μόνο συνταγή.
Η δεύτερη διαδρομή τώρα, η διαδρομή του Κολόμβου όπως την ονομάζουν οι ιδιοκτήτες, ξεκινάει από Δυσμάς και κατευθύνεται προς τη θάλασσα της Καραϊβικής με στάσεις στη Βραζιλία, την Αργεντινή μέχρι το Μεξικό και τη νήσο Μaktan των Φιλιππίνων.
Σε αυτό το «ταξίδι» μπορείτε να δοκιμάσετε μία εξαιρετική σαλάτα - χρωματική παλέτα, που δίνει την δική της απάντηση στο θεμελιώδες ερώτημα περί της προέλευση του κόσμου- εξ ου και η ονομασία της που είναι «El origen del mundo»- η οποία, όμως, είναι ακατάλληλη για μικρά παιδιά- δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε το γιατί, πρέπει να τολμήσετε να την παραγγείλετε!
Επίσης, την προσοχή τραβάει μια κακτοσαλάτα με γευστικές πίκλες από τρυφερούς βλαστούς μεξικανικών κάκτων μαζί με μαρούλι, ντομάτα, αβοκάντο, κολοκυθάκια και κρεμμύδι, ενώ εντυπωσιακά είναι και τα «Πορτοκάλια της Ισαβέλλας» με πράσινη λόλα, λάχανο, ρόκα, σέλερι μαύρες σταφίδες, σουσάμι, λιαστές ντομάτες και dressing από χυμό πορτοκαλιού, που φυσικά είναι αφιερωμένα στην βασίλισσα Ισαβέλλα που χρηματοδότησε όλες αυτές τις αποστολές και κυρίως τα ταξίδια του Κολόμβου.