shutterstock.com
shutterstock.com
Η ΚΑΚΙΑ Η ΩΡΑ

Εξομολογήσεις: Οι σελέμπριτις που μετάνιωσαν δημοσίως για τις σχέσεις τους


Συχνά διώχνουμε από τη ζωή μας ανθρώπους που μας έχουν προσφέρει πολλά και μας έχουν αγαπήσει παρά τα ελαττώματα μας. Από την άλλη χαρίζουμε τα συναισθήματά μας σε εκείνους που δεν αξίζουν και ξοδεύουμε χρόνο χωρίς ουσία.

Κάπως έτσι συμβαίνει - όπως και στις καλύτερες άλλωστε οικογένειες- και στην περίπτωση των σελέμπριτιζ που έχουν μετανιώσει δημοσίως για τους χωρισμούς του παρελθόντος τους, αφού ίσως εκείνες τις στιγμές το τέλος έμοιαζε η ιδανικότερη λύση.

Ποιοι είναι αυτοί;

Νικόλ Κίντμαν

«Ήμουν τόσο νέα όταν παντρεύτηκα. Το σκέφτομαι τώρα και αναρωτιέμαι, τι σκεφτόμουν; Κοιτάω την Tέιλορ Σουίφτ που είναι 26 ετών. Είχα ήδη δύο παιδιά στα 27 και ήμουν ήδη παντρεμένη 4 χρόνια. Ήταν τρελό, όμως αυτό ήθελα τότε».

Kris Jenner

“ Το μόνο πράγμα για το οποίο μετανιώνω είναι που δεν χώρισα νωρίτερα τον Robert Kardashian, αλλά στην περίπτωση αυτή δεν θα υπήρχαν η Kendall και η Kylie. Όλα όμως γίνονται για κάποιο λόγο και μαθαίνουμε από τα λάθη μας”

Burt Reynolds

“ Η Σάλι Φιλντς μου λείπει φρικτά, είναι η αγάπη της ζωής μου. Μου είναι ακόμα και τώρα πολύ δύσκολο. Οι άντρες είναι έτσι αφελείς, βρίσκεις το τέλειο πρόσωπο και μετά κάνεις τα πάντα για να τα διαλύσεις”.