Οι πιο εξωφρενικές στιγμές των Rich Kids of Instagram για το 2016- Χλιδάτα αμάξια, σαμπάνιες και χρήματα παντού | 0 bovary.gr
Οι πιο εξωφρενικές στιγμές των Rich Kids of Instagram για το 2016- Χλιδάτα αμάξια, σαμπάνιες και χρήματα παντού | 0 bovary.gr
30|12|2016 16:11
SHARE
Η ΜΑΝΙΑ ΤΩΝ RICH KIDS

Οι πιο εξωφρενικές στιγμές των Rich Kids of Instagram για το 2016- Χλιδάτα αμάξια, σαμπάνιες και χρήματα παντού


Εμφανίστηκαν το 2016 και έχουν αφήσει τον κόσμο άφωνο με τον τρόπο που παρουσιάζουν τη ζωή τους και τα πλούτη τους στα social media.

Κι ενώ αυτή η χρονιά μπορεί να ήταν καταστροφική για πολλούς όσον αφορά τα οικονομικά τους, τα Rich Kids of Instagram φαίνεται πως δεν αντιμετώπισαν κανένα απολύτως πρόβλημα.

 

 

Κυκλοφορώντας με πολυτελή αυτοκίνητα εκατομμυρίων, βγάζοντας φωτογραφίες με πακέτα με χαρτονομίσματα και δείχνοντας τις πολυτελείς επαύλεις τους, τα Rich Kids of Instagram από το Λονδίνο, το Κατάρ, την Τεχεράνη, την Ελλάδα κλπ., δεν χάνουν την ευκαιρία να επιδεικνύουν τα πλούτη τους στο Instagram.

 

Και παρ’ όλο τα social media έχουν γεμίσει με λογαριασμούς από πλουσιόπαιδα απ΄όλον τον κόσμο, ο πρώτος που δημιουργήθηκε με το όνομα Rich Kids of Instagram είναι και ο πιο δημοφιλής έχοντας περισσότερους από 350.000 ακόλουθους.

Βλέποντας τηλεόραση σε μία χρυσή αίθουσα, χύνοντας τις πιο ακριβές σαμπάνιες χωρίς λόγο και παρκάροντας 6 πανάκριβα sport αμάξια μαζί, το μόνο σίγουρο είναι πως τα Rich Kids of Instagram έγιναν διάσημα με το να... προκαλούν.

Αυτές είναι μερικές από τις φωτογραφίες που έκαναν αίσθηση και συγκέντρωσαν πολλά Iikes το 2016.