Οταν ο Δημήτρης Γιαννέτος έκανε ράστα στην Τζίτζι Χαντίντ και την Κένταλ Τζένερ | 0 bovary.gr
Οταν ο Δημήτρης Γιαννέτος έκανε ράστα στην Τζίτζι Χαντίντ και την Κένταλ Τζένερ | 0 bovary.gr
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΟΥ ΤΟΥ MARC JACOBS

Οταν ο Δημήτρης Γιαννέτος έκανε ράστα στην Τζίτζι Χαντίντ και την Κένταλ Τζένερ


Μετά το τέλος της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης, αυτό που σχολιάστηκε περισσότερο απ΄όλα ήταν τα ρούχα και το ιδιαίτερο hairstyle του οίκου Marc Jacobs, στο οποία συμμετείχαν γνωστά supermodels, όπως και η Κένταλ Τζένερ και η Τζίτζι Χάντιντ.

Με το team από hair stylists να δημιουργεί ένα look που ήταν της μόδας το '80 και θύμιζε κάτι από Μέριλυν Μάνσον, στα παρασκήνια ήταν και ο Έλληνας Δημήτρης Γιαννέτος, ο οποίος χτένισε την Κένταλ Τζένερ, την Τζιτζι και Μπέλα Χαντίντ.

 

Με τον ίδιο να ανεβάζει φωτογραφία με την Τζίτζι Χαντίντ, την ώρα που κάνει ράστα στα μαλλιά της, αλλά και πιο μετά όταν το χτένισμα είναι έτοιμο, ο Δημήτρης Γιαννέτος αποδεικνύει πως το όνομα του έχει γίνει γνωστό σε Λος Άντζελες και Νέα Υόρκη.

Έχοντας συνεργαστεί και με άλλα supermodels, όπως την Ιρίνα Σάικ, ο διάσημος hairstylist έχει αναλάβει εδώ και καιρό όλες τις εμφανίσεις της Μαρίας Μενούνος, ενώ δεν είναι λίγες και οι «χρυσές» συνεργασίες με γνωστά περιοδικά μόδας όπως το L’officiel, GQ, Marie Claire, Elle κ.α.

 

A photo posted by Dimitris Giannetos (@demitrig_) on Mar 31, 2016 at 10:56pm PDT