Κι όμως, Κέιτ Μίντλετον και Καμίλα φόρεσαν (σχεδόν) το ίδιο φόρεμα | 0 bovary.gr
Κι όμως, Κέιτ Μίντλετον και Καμίλα φόρεσαν (σχεδόν) το ίδιο φόρεμα | 0 bovary.gr
29|03|2017 13:36
SHARE
ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΗ ΠΑΛΙ Η ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ

Κι όμως, Κέιτ Μίντλετον και Καμίλα φόρεσαν (σχεδόν) το ίδιο φόρεμα


Στο πιο αστραφτερό γκαλά εμφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης η Κέιτ Μίντλετον και παρ΄όλο που έδωσαν το παρόν και διάσημες fashionistas της Αγγλίας, η Δούκισσα κατάφερε για ακόμη μία φορά να κλέψει τις εντυπώσεις.

Συγκεκριμένα, η Κέιτ Μίντλετον παρευρέθηκε σε δείπνο στην Εθνική Πινακοθήκη Πορτρέτων του Λονδίνου, γνώρισε διάσημες κοσμικές Βρετανίδες, όπως την Αλέξα Τσάνγκ και περιηγήθηκε στο χώρο με τα εκθέματα.

 

 

Αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν τo maxi δαντελένιο φόρεμά της σε κυπαρισσί απόχρωση,το οποίο είχε διαφάνεια στα μανίκια και ταίριαζε πολύ με τα μάτια της.

Η Δούκισσα του Κέμπριτζ το συνδύασε με έναν χρυσό φάκελο και διαμαντένια σκουλαρίκια, ενώ τα μαλλιά της ήταν ανάλαφρα και τα ψηλοτάκουνά της στο ίδιο χρώμα με το clutch.

 

 

A post shared by Lucía Alarcón Z (@luciaalarconz) on Mar 28, 2017 at 9:30pm PDT

 

Και μπορεί η ίδια να κέντρισε τα βλέμματα, επισκιάζοντας το fashion icon Αλεξα Τσανγκ,η οποία επέλεξε off the shoulder πουά φόρεμα, αλλά μία παρόμοια δημιουργία πρόλαβε και φόρεσε πρώτη μία άλλη γυναίκα από το Παλάτι.

Κι όμως, μία μέρα πριν η Καμίλα η γυναίκα του Κάρολου, είχε φορέσει ένα σχεδόν ίδιο φόρεμα σε μία έκθεση φωτογραφίας. Η Δούκισσα της Κορνουάλης είχε επιλέξει μία πιο συντηρητική δημιουργία, η οποία έφτανε μέχρι κάτω από το γόνατο συνδυάζοντάς το με μαύρες γόβες και κοσμήματα του ίδιου χρώματος.

 

 

Δεν ξέρουμε αν τους ντύνει ο ίδιος στιλίστας, αλλά απ΄ότι φαίνεται το Παλάτι ψηφίζει δαντέλα, διαφάνεια και πράσινο κυπαρισσί για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2017.

 

 

A post shared by Hugo Burnand (@hugoburnand) on Mar 28, 2017 at 2:09am PDT