Apimages
Apimages
ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ

Παροξυσμός στη Μ. Βρετανία με νεόνυμφο ζευγάρι κούκλες που μοιάζουν στον Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ


Μεγάλες στιγμές ζουν οι Βρετανοί καθώς οι μισοί ασχολούνται με το Brexit και οι άλλοι μισοί με το γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ που θα γίνει τον Μάιο. 

Η 36χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός έχει γίνει αντικείμενο λατρείας από τους οπαδούς της βασιλικής οικογένειας στη Βρετανία και τις ΗΠΑ.

Ολα όσα φοράει και κάνει η Μέγκαν Μάρκλ γίνονται πρώτο θέμα στα βρετανικά τάμπλοιντς και αυτό μάλιστα μεταφράζεται σε εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια για τη βρετανική οικονομία.

Σημειώνουμε ότι σύμφωνα με εκτιμήσεις της Brand Finance, που ανακοίνωσε το Forbes, η είσοδος της Μέγκαν στη βασιλική οικογένεια αναμένεται να αυξήσει την οικονομία κατά 667 εκατομμύρια δολάρια φέτος. 

Οι Βρετανοί και όχι μόνο προσπαθούν με κάθε τρόπο να επωφεληθούν από την μεγάλη απήχηση που έχει η Αμερικανίδα ηθοποιός και μάλιστα μία εταιρεία, σκαρφίστηκε να φτιάξει κούκλες που να μοιάζουν στην Μέγκαν Μάρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι. 

Η εταιρεία Etsy.com πουλάει τις κούκλες στο διαδίκτυο και κοστίζουν 148 ευρώ.

Δείτε τις φωτογραφίες:

etsy.com
etsy.com

Τις κούκλες σχεδίασε η Αμερικανίδα Shirley Corsey που μένει στο Νιου Τζέρσεϊ, η οποία σημειώνει ότι παρόλο που οι κούκλες δεν μοιάζουν πάρα πολύ στο αγαπημένο ζευγάρι, έχουν γίνει ανάρπαστες στο διαδίκτυο.

Τονίζει ότι ο καθένας μπορεί να τις παραγγείλει από το ίντερνετ και ότι είναι ένας τρόπος να γιορτάσουμε το γάμο της χρονιάς σε όλο τον πλανήτη. 

etsy.com
etsy.com