Single άνδρες αποκαλύπτουν: Οι 6 κανόνες του 1ου ραντεβού | 0 bovary.gr
Single άνδρες αποκαλύπτουν: Οι 6 κανόνες του 1ου ραντεβού | 0 bovary.gr
ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ

Single άνδρες αποκαλύπτουν: Οι 6 κανόνες του 1ου ραντεβού


Ποιοι γνωρίζουν καλύτερα τα μυστικά του πρώτου ραντεβού εν τέλει; Μα εκείνοι που δεν έχουν σχέση, φυσικά!

Άλλωστε το πρώτο ραντεβού δεν είναι μία απλή έξοδος... είναι μία μικρή τελετουργία για τις γυναίκες και μία περιπέτεια ανακάλυψης για τους άνδρες.

Και επειδή κάθε πρώτο ραντεβού δεν είναι ποτέ ίδιο με το προηγούμενο, δεν υπάρχει μία συγκεκριμένη φόρμουλα για να τον/την κατακτήσεις από το πρώτο τέταρτο.

Υπάρχουν, όμως, εκείνες οι παραδοσιακές τακτικές που σε κάνουν να φανείς «κυρία» στα μάτια του, αλλά και αυτά τα μικρά μυστικά σε κάνουν λίγο πιο σαγηνευτική. Γιατί όπως και να το κάνουμε, σε όλους θέλουμε να αρέσουμε (άσχετα με την δική μας τελική εκτίμηση για τον άλλον).

H διαδικτυακή ιστοσελίδα Reddit, λοιπόν, έβαλε τους χρήστες να απαντήσουν σχετικά με το τι θεωρούν εκείνοι πρέπον στο πρώτο ραντεβού και δημοσίευσε τις πιο κοινές απαντήσεις:

  • Άσε το κινητό σου στην τσάντα σου

Εκτός και αν είναι κάτι πολύ επείγον ή έχεις παιδιά, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά το να κοιτάς συνέχεια την οθόνη, είναι συνήθεια που κάνει κακή εντύπωση.

  • Συναντηθείτε στο σημείο που έχετε πει

Ειδικά αν τον έχεις δει λίγες φορές (και κυρίως αν τον έχει γνωρίσει από το ίντερνετ), τότε καλύτερο θα ήταν να μην έρθει να σε πάρει, αλλά να συναντηθείτε εκεί. Ο κύριος λόγος είναι πως αν πας μόνη σου, θα μπορείς και πιο εύκολα να φύγεις σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά!

  • Αν επιμείνει, άφησέ τον να κεράσει

Κι όμως οι περισσότεροι άνδρες βρήκαν κάπως αγενές το γεγονός ότι πολλές γυναίκες επιμένουν να τα πληρώσουν ξεχωριστά. Η καλύτερη λύση, λοιπόν, είναι να τον αφήσεις αν επιμένει, αναφέροντας πως την επόμενη φορά (αν υπάρξει) θα είναι η σειρά σου. Αν δεν υπάρξει, τότε μη ξεχάσεις να τον ευχαριστήσεις.

  • Ούτε λέξη για τον «πρώην»

Το να θέλετε να ανακαλύψετε την προσωπική ζωή ο ένας του άλλου, είναι κάτι λογικό. Ωστόσο στο πρώτο ραντεβού προτίμησε να γενικολογείς όσο περισσότερο γίνεται.

  • Πάρε το άρωμα μαζί σου

Κι όμως η μυρωδιά σου είναι κάτι που ο άλλος παρατηρεί πολύ. Φρόντισε να ανανεώσεις το άρωμά σου, όταν επισκεφτείς την τουαλέτα, ενώ αν έχεις όρεξη βάλε λοσιόν σώματος, σπρέι στα μαλλιά, κρέμα χεριών και ό,τι άλλο σε ευχαριστεί στην μυρωδιά. Θα του αρέσει.

  • Μην παρά-πιεις (και μην μιλάς συνέχεια για σένα)

Συνήθως αν περνάς καλά, αυτούς τους δύο παράγοντες δεν τους υπολογίζεις και τόσο. Παρ΄όλα αυτά, προτίμησε να μην πιεις περισσότερο από δύο ποτά και μην μιλάς όλο το βράδυ για τα κατορθώματά σου. Συνήθεια που κουράζει

Φωτογραφίες: Shutterstock