Aυτές είναι οι κατάλληλες τροφές πριν το πρώτο ραντεβού!  | 0 bovary.gr
Aυτές είναι οι κατάλληλες τροφές πριν το πρώτο ραντεβού! | 0 bovary.gr
ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Aυτές είναι οι κατάλληλες τροφές πριν το πρώτο ραντεβού!


Το πρώτο ραντεβού θέλει άνεση, ευχάριστη διάθεση, χαλαρότητα.

Το άγχος αυτής της ιδιαίτερης συνάντησης μπορεί να καταπολεμηθεί με τροφές που μπορούν ταυτόχρονα να ωφελήσουν την υγεία σας. Αν θέλετε να είστε καθ’όλα προετοιμασμένοι για το πρώτο σας ραντεβού εφοδιαστείτε με όσα θα σας κάνουν να λάμπετε και να να χαμογελάτε.

Υπάρχουν τροφές στο καθημερινό μας διαιτολόγιο που αποδεδειγμένα μπορούν να μας αλλάξουν την διαθέση, να συμβάλλουν στην ευεξία μας και να δώσουν ενέργεια. Εκτός από την προετοιμασία της εξωτερικής σας εικόνα και ο οργανισμός θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος.

Το να μην φάτε τίποτα και να πάτε πεινασμένοι στην πρώτη συνάντηση, σίγουρα δεν είναι κάτι τόσο αποτελεσματικό. Ποιες είναι οι καταλλήλοτερες τροφές με τις οποίες θα "ξεκλειδωθεί" ένα πολύ όμορφο κομμάτι του εαυτού σας; Πάρτε μια γεύση...


Ξηροί καρποί:

Σας χορταίνουν, σας χαρίζουν ενέργεια και είναι η τέλεια τροφή κατά του άγχους αφού με το μαγνήσιο που περιέχουν καταφέρνουν να ηρεμούν.

Σοκολάτα:

Βελτιώνουν την διάθεση και είναι πηγή πρωτεινών, ασβεστίου, μαγνήσιου, φωσφόρου. Μια μικρή ποσότητα πριν το πρώτο σας ραντεβού θα σας “ανεβάσει”.

Μπανάνες:

Η μπανάνα αυξάνει την λίμπιντο. Περιέχει το ένζυμο βρομελίνη, το οποίο βελτιώνει την ερωτική επιθυμία των ανδρών αφού βελτιώνει την παραγωγή της τεστοστερόνης. Η μπανάνα περιέχει υψηλά επίπεδα καλίου και ριβοφλαβίνης (βιταμίνη Β2). Και τα δύο παίζουν σημαντικό ρόλο στην αύξηση της σεξουαλικής επιθυμίας.

 

Φρούτα και λαχανικά:

Πέρα από τις βιταμίνες που μας χαρίζουν, ενισχύουν την παραγωγή σάλιου εξουδετερώνοντας τα βακτήρια της στοματικής κοιλότητας φρεσκάροντας την αναπνοή.